شرکت صنعتی مروارید هامون

سخنان خلاقانه دکتر سعیدی مدیر عامل شرکت مروارید هامون در جلسه هفت شب نشینی فناورانه هلدینگ شوینده شرکت توسعه صنایع بهشهر

سخنان خلاقانه دکتر سعیدی مدیر عامل شرکت مروارید هامون در جلسه هفت شب نشینی فناورانه هلدینگ شوینده شرکت توسعه صنایع بهشهر

به گزارش روابط عمومی مروارید هامون: شرکت مدیریت صنعت شوینده شرکت توسعه صنایع بهشهر با مشارکت سازمان مدیریت صنعتی ایران و شرکت نوآوران توسعه ملی، شب نشینی فناورانه برگزار می کنند.

 

شب سوم : جایگاه نوآوری ، تحقیق و توسعه مدرن در صنعت شوینده با سخنرانی دکتر سعیدی مدیر عامل شرکت مروارید هامون برگزار گردید.

 

این جلسه بصورت زنده در صفحه اینستاگرام سازمان مدیریت صنعتی در تاریخ 1400/06/14 درمحل کارخانه مروارید هامون برگزار شد. در ادامه این جلسه دکتر سعیدی بر دو بخش کردن موضوعات داخلی تاکید کردند، که مبنی بر افزایش صادرات به کشور های پاکستان و عراق و افغانستان و نیز ایجاد فضای رقابت سالم بین شرکت های تولیدی تاکید نمودند که شرکت مروارید هامون آمادگی همکاری با برندهای معروف دنیا را در کنار افزایش خطوط تولید و نیز افزایش بیش از پیش کیفیت محصولات تولیدی این شرکت برای ورود به بازار بین المللی و همکاری با رقبای پرقدرت خارجی را با استفاده از مواد اولیه زیست محیطی و ایجاد زیرساخت های لازم در این شرکت در قالب ایجاد تفاهم نامه همکاری خبر داد، ایشان در رابطه با موضوع اموزش نوآورانه و فناورانه در صنعت شوینده کشور افزودند که در بحث آموزشی و بهبود فضای اموزشی در میان شرکت های هلدینگ شوینده امادگی خود را به جهت هرگونه همکاری در این راستا اعلام نمودند.

 

ایشان در اخر ضمن تقدیر و تشکر از جناب اقای مهندس محسنی مجد مدیر عامل گروه توسعه صنایع بهشهر و معاونین هلدینگ اقایان دکتر فاطمی و دکتر ملکی و نیز دکتر نعمت اللهی مدیریت هلدینگ شوینده به سخنان خود پایان دادند.

 

لینک جلسه انلاین هفت شب نشینی فناورانه:

https://www.instagram.com/tv/CTcr54qDfR1/?utm_medium=copy_link

 

ارسال نظر